ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ


Καμπάνα τραγουδιών


Το δωράκι μου για τα παιδιά...

Καμπανούλες στολίδι για το δέντρο, που μέσα έχει τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που μάθαμε και 2-3 άλλα αγαπημένα τραγούδια που λέμε από την αρχή της χρονιάς! Μια ιδέα που την είδα από την αγαπημένη συνάδελφό μου Μαρία Πολίτου. 
 
 
Εάν θέλετε στη συγκεκριμένη καμπανούλα να συμμετέχουν και τα παιδιά (γιατί φέτος ήταν το δωράκι μου στα παιδιά, οπότε δε συμμετείχαν στη διαδικασία κατασκευής τους) μπορείτε να κάνετε τα εξής:
- αφήστε τα να στολίσουν την καμπανούλα εξώφυλλο με πούλιες, χάντρες, χρυσόσκονη ή εάν είναι λευκή μπορούν να ζωγραφίσουν πάνω σ΄αυτήν ό,τι θέλουν
- μπροστά από κάθε τραγούδι προσθέστε μια λευκή καμπανούλα στην οποία θα γράφουν τον τίτλο του τραγουδιού που ακολουθεί και θα ζωγραφίζουν κάτι σχετικό με το τραγούδι (επειδή συγκεντρώνονται πολλές σελίδες στο τέλος μπρείτε να το κάνετε για κάποια τουλάχιστον τραγούδια...)
- διαλέξτε μια μεγαλύτερη καμπάνα από αυτή που έχω εγώ χρησιμοποιήσει, αφήστε κενό τον τίτλο και ζητήστε από τα παιδιά να τον γράψουν.
 
Κατεβάστε από ΕΔΩ το αρχείο για τις καμπάνες, που τους έδωσα φέτος. Χρησιμοποίησα πλαίσια κειμένου μέσα στις καμπάνες για να γράψω τους τίτλους και τα λόγια των τραγουδιών. Εσείς βέβαια θα γράψετε τα τραγούδια που θέλετε.
 

Σχολιάστε μέσω Facebook ή αφήστε το μήνυμά σας στον καμβά (διαλέξτε ένα από τα πολύχρωμα χαρτάκια -πάνω δεξιά γωνία του καμβά-, "τραβήξτε" το στον καμβά & αφήστε το σχόλιό σας!