ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Ιανουάριος 2015 - 15ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου (κλασικό τμήμα)
 
Κλικάρετε την εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση
 
Τα ατομικά χειμωνιάτικα τοπία με τα δεντράκια από καφέ γλασέ πολύ τα αγάπησαν και τα χάρηκαν τα παιδάκια μου... Και επειδή η τάξη μας είναι γεμάτη από τζαμαρίες τους πρότεινα να φτιάξουμε και μια ομαδική που θα έχει όμως κάτασπρα χιονισμένα δεντράκια (ιδέα που πήρα από τον Παιδικό Πλανήτη και τη συνάδελφο Λίτσα Γαζιώτου - είχε ανεβάσει ατομικά χειμωνιάτικα λευκά τοπία των παιδιών σε σιέλ φόντο - πραγματικά υπέροχα!!!).
 
Δε μας πήρε ούτε μια ώρα για να το φτιάξουμε....
Δύο παιδιά έφτιαξαν από ένα χιονάνθρωπο...
Μερικά έκοψαν σπιτάκια...
Τα κολλήσαμε και όπου χωρούσε βάλαμε δέντρα....
Κόψανε λωρίδες από λευκό γλασέ χαρτί και τις μπερδέψαμε μεταξύ τους (γιατί άλλα παιδιά τις είχαν κόψει λεπτές, άλλα πιο χοντρές). Στη συνέχεια παίρνανε τυχαία λωρίδες, έβαζαν κόλλα και τις κολλούσαν σε όποιο δέντρο ήθελαν, όπου ήθελαν! 
 
Στο τέλος με ρώτησε ένα κοριτσάκι: "Γιατί κυρία σε μπλε χαρτόνι;" Και αυθόρμητα είπα γιατί είναι νύχτα (αν και για νύχτα έπρεπε να είναι πιο σκούρο μπλε)! Μα τι να πω; Ότι το είδα στον Παιδικό Πλανήτη; Έτσι προστέθηκαν και τα αστεράκια και το ολόγιομο φεγγάρι! 
Το χιόνι είναι με μπατονέτες και τέμπερα.
 
Κλικάρετε την εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΖΩΑ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ

Κλικάρετε την εικόνα για μεγέθυνση

 

Σχολιάστε μέσω Facebook ή αφήστε το μήνυμά σας στον καμβά (διαλέξτε ένα από τα χρωματιστά χαρτάκια -πάνω δεξιά γωνία του καμβά-, "τραβήξτε" το στον καμβά & αφήστε το σχόλιό σας!